Prijzen vernieuwde Mazda 2 bekend

De opgewaardeerde Mazda 2 is nu voor de Nederlandse markt beschikbaar. We hebben alle prijzen van fijngeslepen Mazda 2 van modeljaar 2022 te pakken. Daarbij is er iets bijzonders aan de hand met het motorengamma van Mazda’s kleinste hatchback.

Mazda is net als BMW heer en meester in het jaarlijks op detailniveau verbeteren van zijn modellen. De Mazda 2 gaat een nieuw modeljaar in en dat betekent dat de compacte hatchback op diverse vlakken is bijgeschaafd. Zo zijn er nieuwe kleurcombinaties voor het interieur leverbaar en heeft het merk ook de geluidsisolatie én de voorstoelen verbeterd. Daarnaast ondersteunt het Mazda Connect-systeem voortaan ook Android Auto en Apple CarPlay. Op technisch vlak krijgt de auto niet alleen nieuwe dempers, maar ook verbeterde versies van de bekende 1.5 SkyActiv-G benzinemotoren. We hebben nu alle prijzen van de vernieuwde Mazda 2 te pakken.
De Mazda 2 van modeljaar 2022 heeft in Nederland een …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy