Elektrische Genesis GV60 onthuld

De Hyundai Ioniq 5 en Kia EV6 hebben er een premiumbroer bij. Genesis heeft namelijk de GV60 onthuld, een volledig elektrische cross-over die zijn basis met die twee EV’s deelt. Genesis heeft ook ambities om de Europese markt te betreden en dat maakt de elektrische GV60 interessanter dan je wellicht zou denken.

Genesis was aanvankelijk een model van Hyundai, maar de Koreanen weekten de modelnaam in 2015 los en maakten er een premiummerk van. Zodoende moet je Genesis zien als wat Lexus van Toyota, Acura van Honda en Infiniti van Nissan is. Het ooit Genesis geheten model gaat al enige tijd als Genesis GV80 door het leven en inmiddels heeft Genesis een uitgebreid modellenaanbod dat uit zowel concurrenten voor auto’s als de 3-serie (G70), 5-serie (G80), 7-serie (

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy