‘Druk op openbare laadpunten neemt toe’

Het Nederlandse wagenpark telt steeds meer elektrische auto’s, maar het aantal openbare laadpunten groeit niet hard genoeg. Dat is de conclusie van Independer dat zich baseert op gegevens van de RDW en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Het aantal elektrische auto’s in Nederland groeit stevig. Vorig jaar verdubbelde het aantal elektrische auto’s in Nederland zich ten opzichte van 2019 tot 145.000 stuks, Er werden in 2020  maar liefst 73.057 nieuwe EV’s geregistreerd, een jaar eerder waren dat er nog 61.547. Een deel van de EV-rijders heeft een laadpaal voor de deur, maar niet iedereen heeft die luxe. Daar komt bij dat je ook ‘op locatie’ je elektrische auto nog weleens aan de lader wil hangen. Dat kan de komende …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy