370 pk voor Cupra Leon

Cupra levert de Leon in Nederland vooralsnog alleen als plug-in hybride e-Hybrid, maar elders in de wereld is de Leon met Cupra-saus ook met een krachtige 2.0 TSI te krijgen. Abt, kind aan huis bij de merken van de Volkswagen Groep, pompt die krachtigste smaken van de Cupra Leon tot liefst 370 pk.

Tuner Abt trekt zijn trukendoos open en tovert daar een herschreven motormanagementsysteem voor de Cupra Leon uit. Het gaat in dit geval om de Cupra Leon met 2.0 TSI, die in de hatchback 300 pk en en 400 Nm levert en die het in de Leon Sportstourer tot zelfs 370 pk schopt. Na de Abt-behandeling levert de 2.0 TSI in de Hatchback 360 pk en 450 Nm en in de Sportstourer zelfs 370 pk en 450 Nm.
Cupra Leon Sportstourer (Abt)
Natuurlijk houdt Abt het niet bij een motorische upgrade. Zo stelt de tuner onder …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy