Subaru WRX stuift door het zand

De drielettercombinatie WRX zorgt bij menig autoliefhebber voor kriebels in de onderbuik. Subaru heeft een splinternieuwe generatie WRX klaarstaan, een auto die het kort voor z’n onthulling weer laat optreden in een flitsende video.

Subaru’s nieuwe WRX zou zijn deze week zijn debuut beleven tijdens de New York International Auto Show, waarvan begin augustus bekend werd dat de editie van dit jaar niet zou plaatsvinden vanwege angst voor verdere verspreiding van het coronavirus. Of dat betekent dat Subaru de WRX op een later moment voorstelt, is niet helder. Subaru laat namelijk een nieuwe teaservideo zien waarin het merk zegt dat de WRX in aantocht is, maar niet vertelt wanneer de nieuwe sportsedan wordt onthuld.
In de video is de zien hoe Subaru de jongste WRX door het zand jaagt.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy