Nissan Z: helemaal officieel met 400 pk

De inmiddels hoogbejaarde Nissan 370Z heeft eindelijk een opvolger. We maken digitaal kennis met de simpelweg Nissan Z geheten vervanger, een 400 pk sterke spierbundel!

Waarschijnlijk val je bij het zien van de foto’s van de Nissan Z niet van je stoel van verbazing. Dat heeft waarschijnlijk vooral met het feit te maken dat je het design van Nissan’s kakelverse Z al kent. In september vorig jaar liet Nissan namelijk al de Z Proto zien, een nauwkeurige Z-vooruitblik waar Nissan’s nieuwe sportcoupé als twee druppels water op lijkt.
Nissan geeft de de Z net als de 370Z een V6, al is het wel een kleinere motor dan de 3.7 V6 waar de 370Z z’n naam aan dankt. De nieuwe Z heeft namelijk een 3,0-liter grote V6 als krachtcentrale, een machine die in tegenstelling tot de atmosferische …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy