Facelift voor Lincoln’s grootste SUV

Ford’s Explorer is in Europa een kloeke SUV, maar die auto heeft in de Verenigde Staten de nog grotere Expedition boven zich. Ford’s luxemerk Lincoln verkoopt op basis van die Expedition de Navigator, een auto die vier jaar na zijn introductie wordt gefacelift.

De huidige generatie Navigator beleefde zijn publieksdebuut in april 2017 tijdens de New York International Auto Show. De presentatie van de gefacelifte Navigator stond gepland voor de editie van die autobeurs van dit jaar, maar dat feestje ging om inmiddels bekende redenen niet door. Lincoln heeft derhalve besloten het doek maar digitaal van z’n vernieuwde fullsize SUV te trekken.
Lincoln Navigator
De Navigator is een 5,33 meter lange SUV die je al groter is …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy