Nissan Note Aura opgetuigd als Nismo

Nissan plakt z’n Nismo-badge steeds vaker op modellen waar je de voor Nissan Motorsports International Co staande vijflettercombintie niet op zou verwachten. Ditmaal is het de Nissan Aura die een Nismo-behandeling ondergaat.

Nismo is de sporttak van Nissan, een afdeling die zich naast met autosport ook bezighoudt met het tunen van modellen. Veelal zijn het in de basis al sportieve modellen die de Nismo-behandeling ondergaan, al eindigen Nismo-badges meer dan eens op modellen van een heel ander kaliber. Zo was het onlangs de vernieuwde Patrol waar Nissan een Nismo-versie van presenteerde en vandaag is het de Note Aura die terugkeert van een bezoekje aan de sportschool.
Nissan Note Aura Nismo
De Note Aura is van nature al een bijzonder model. In feite is het een luxueuze uitvoering van

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy