Nieuwe Jeep Commander uitgebreid te zien

Jeep komt met een nieuwe SUV, een zevenzitter waarvan het merk het uiterlijk al in een eerste video heeft vrijgegeven. Het heeft er alle schijn van dat Jeep’s nieuwste SUV z’n technische basis deelt met de Compass.

De Braziliaanse tak van Jeep deelt een video waarin het de nieuwe Commander laat zien. De Commander moet je overigens niet verwarren met de Grand Commander die Jeep in China aanbiedt.
De naam Commander kennen we in Nederland van een opvallend hoekige kolos die Jeep in 2006 in Europa op de markt bracht. De Commander die Jeep later dit jaar in Brazilië op de markt brengt, lijkt geen voortzetting te zijn van dat model. Het uiterlijk van de Commander doet, hoewel volledig anders, in zekere mate denken aan dat van de hier …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy