Nieuwe elektrische Porsche naar IAA

Porsche meldt dat het een elektrische concept-car meesleept naar de IAA die begin september zijn poorten opent in München. Op een teaserafbeelding is al iets van dat nieuwe model te zien.

Porsche laat een stukje zien van een nieuw elektrische studiemodel dat het meebrengt naar de IAA. De nieuwe showauto is meer dan slechts een dromerig toekomstbeeld. Althans, zo lijkt het. Waar de nieuwe concept-car van Porsche precies op vooruitblikt, valt nog niet met zekerheid te zeggen. Al hebben we zo onze vermoedens.
Porsche is namelijk van plan het Macan-gamma op te knippen in twee modellen. De huidige en kort geleden voor de zoveelste keer opgefriste Macan mag er nog een paar jaar tegenaan. Die Macan is een blijft enkel met verbrandingsmotoren beschikbaar. Wel krijgt de reeds bekende Macan een volledig …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *