Ford Bronco Riptide is hippe levensgenieter

Ford heeft met de nieuwe Bronco in razend populaire offroader in z’n Amerikaanse leveringsgamma, een model waarmee The Blue Oval zijn vizier gericht heeft op de Jeep Wrangler. De Bronco wordt als Riptide nog een stukje speelser.

Niets zo hip als met een stevige knot in je haar op een plank de surfen bedwingen, zeker niet als je dat ook nog eens aan de westkust van de Verenigde Staten kan doen. Ford mikt met deze Bronco Riptide Concept dan ook precies op vlotte jongens, meisjes en alles ertussenin die wel in zijn voor een potje “West Coast Fun”.  Nauurlijk dient de auto een heel ander doel. Ford wil met de bijzonder aangeklede Bronco vooral laten zien welke accessoires het voor de Bronco in huis heeft.
Bij een normale Bronco kun je de portieren verwijderen en bij de Bronco Riptide heeft Ford er voor gekozen om de reguliere deuren te vervangen voor een stel wegklapbare buizen. Niet alleen de portieren ontbreken, Ford …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy