Dit lees je in AutoWeek 33

AutoWeek 33 ligt vanaf morgen in de winkels of ploft deze week op je deurmat. Natuurlijk hebben we ook deze week weer voor jullie de spreekwoordelijke sterren van de autohemel geschreven. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?

SUV’s zijn er al jaren in alle soorten en maten, maar in Europa zijn de echt grote jongens nog niet te vinden. Steeds meer autofabrikanten zien in Europa wel brood in SUV’s die een maatje groter zijn dan auto’s als de RAV4’s en Kuga van deze wereld. Zo heeft Ford de Explorer op de Nederlandse menukaart gezet en heeft Toyota de Highlander naar ons land gehaald. Die laatste zetten we tegenover een ander bijzonder model: de nieuwe Hyundai Santa Fe. Het vorige model werd al na ongeveer een jaar vervangen door de versie die we nu tegenover Toyota’s nieuwe kolos zetten. Is er in Nederland wel ruimte voor zulke SUV’s en vooral: welke is de beste? Marc Klaver kruipt met gezond enthousiasme achter …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy