Chevrolet Corvette Z06: tijdelijke subtopper in beeld

Met de huidige generatie Corvette Stingray brak Chevrolet op intense wijze met het verleden. De Chevrolet Corvette heeft z’n motor namelijk niet voorin, maar achter de voorstoelen liggen. Gelukkig blijft er ook veel bij het oude. Zo heeft de Corvette gewoon weer een V8 en komt er in ieder geval weer een extra heftige Z06-versie van. Die Chevrolet Corvette Stingray Z06 is op een nieuwe set spionagefoto’s op de Nürburgring-Nordschleife in actie te zien.

Chevrolet levert de Corvette Stingray en diens opengewerkte broer momenteel alleen met een 497 pk sterke 6.2 V8, een machine die in combinatie met een optionele sportuitlaat 502 pk naar de achterwielen stuurt. Helemaal niets om je voor te schamen, maar natuurlijk komt er een stel heftigere versies aan. De ZR1 is traditioneel gezien de topversie van het Corvette-gamma, maar voordat die er is, brengt Chevrolet eerst deze Z06 op de markt.
Chevrolet Corvette Z06
Het is nog altijd even de vraag …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy