Mazda 2 verder fijngeslepen

Mazda voert een modeljaarupdate door op de 2. De compacte hatchback wordt daarbij geheel volgens Mazda-traditie op diverse vlakken fijngeslepen.

De Mazda 2 is met geboortejaar 2014 niet bepaald het jongste model van Mazda. Toch weet Mazda de 2 redelijk actueel te houden. Zo werd het model in 2019 gefacelift, maar Mazda voert net als op z’n overige modellen ook op de 2 jaarlijks een modeljaarupdate door. Ook dit jaar wordt de compacte Mazda weer op diverse vlakken gemoderniseerd.
Mazda zegt de koplampen van de 2 te hebben herzien, al lijken de verschillen met die van de Mazda 2 van het vorige modeljaar microscopisch klein. De Japanners maken verder melding van de komt van nieuw lichtmetaal én van de komt van twee nieuwe lakkleuren, Platinium Quartz en …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy