Lincoln Anniversary Concept: Amerikaanse weelde voor 2040

Lincoln heeft een reeks foto’s vrijgegeven van de Anniversary Concept, een studiemodel waar het zelf geen enkele lijn van op papier heeft gezet. Dat maakt de Anniversary echter niet minder interessant. Alleen al het feit dat Lincoln’s nieuwe showauto géén SUV of cross-over is, is meer dan verfrissend te noemen.

Vier auto-ontwerpers in opleiding van het in de Amerikaanse staat Californië gelegen ArtCenter College hebben van Lincoln de opdracht gekregen om ‘de Lincoln van het jaar 2040’ te ontwerpen. Dat leverde vier toekomsvisies op waarvan Lincoln de eerste nu uitgebreid laat zien: de Anniversary.
De Anniversary is een vierzitter waarover verder eigenlijk helemaal niets bekend is, behalve dat de auto tot de nok van het dak gevuld zou zijn met ‘digitale technologie’. Op een productieversie hoef je niet te rekenen.
Het lijkt er sterk op dat Lincoln de overige drie designstudies in een later stadium presenteert. Er komt nog een auto aan die Glider heet en geïnspireerd is op de Zephyr- en …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy