Changan Uni-V: gelikt Chinese nieuwkomer

De Chinese fabrikant Changan heeft een nieuw model af: de Uni-V. De Uni-V is een relatief lage nieuwkomer die is doorpekt met designdetails die het grote Handboek Autodesign tegenwoordig voorschrijft. Het levert echter geen verkeerd totaalplaatje op.

Changan is een Chinees merk dat tal van modellen levert. Sinds 2020 heeft het merk een sublijn met modellen waarvan de naam met ‘Uni’ begint. De eerste daarvan was de Uni-T, een 4,52 meter lange SUV die de 4,87 meter lange en dus grotere Uni-K boven zich kreeg. Ook de Uni-K was een SUV, maar nu heeft Changan ook een Uni-model op de menukaart staan dat eens geen hoogpotige is.
We maken digitaal kennis met Changan’s Uni-V, een 4,68 meter lange en 1,43 meter hoge liftback met een wielbasis van …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy