Über-Bugatti Bolide gaat in productie

In een bepaald hoekje van de wereld smaakt niets zo lekker als een extra zoete punt van de hypercartaart. Dat gegeven resulteert in een wel heel heftige extremist op basis van de Bugatti Chiron. Bugatti maakt namelijk bekend dat het met een productieversie komt van de vorig jaar getoonde Bolide.

Bugatti is een bijzonder merk. De in de basis Franse maar in Duits beheer zijnde fabrikant heeft met de Chiron een 1.500 pk sterke luxueuze superexoot op de menukaart staan, maar vindt het ondanks de bijna buitenaardse hoeveelheid pk’s die de Chiron-W16 levert toch nodig om nóg krachtigere versies te voeren. Die extra krachtigere varianten dragen namen als Sport en Super Sport, toevoegingen die in de jaren negentig niet zouden …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy