Dit is de Lamborghini Countach LPI 800-4!

De Lamborghini Countach is terug. En hoe! Lamborghini heeft zojuist de Countach LPI 800-4 aan de wereld voorgesteld, een met retrodesign overgoten supersporter met een 800 pk sterke hybride V12 achter de voorstoelen.

We maken digitaal kennis met de Countach LPI 800-4, een auto die helaas niet fungeert als opvolger van de Aventador. Nee, de Countach LPI 800-4 is een tot 112 stuks gelimiteerde supersporter die juist gebaseerd is op de op zijn laatste benen lopende Aventador.
Het design van de Countach LPI-800-4 is overduidelijk gebaseerd op dat van de verre voorvader van de Aventador, de Countach. Zo doen onder meer de koplampen en de koelopeningen achter de portieren sterk aan vergelijkbare designelementen denken van de Countach, de auto die achtereenvolgens de Diablo en Murciélago als nakomelingen had. Ook is de vorm van de wielkasten een verwijzing naar Lamborgini’s symbool van de jaren 70 en 80. In …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy