Musk: ‘Tesla Berlijn opent wellicht al in oktober’

Nadat het er eerder op leek dat Tesla’s Gigafactory in Berlijn niet voor december ging openen, stelt CEO Elon Musk nu dat dat met een beetje geluk al in oktober kan gebeuren.

“We zien ernaar uit om mogelijk al in oktober de eerste auto’s te maken, als daarvoor dan de goedkeuring komt”. Dat is volgens Reuters wat Tesla-baas Elon Musk (vrij vertaald) heeft gezegd tijdens een werkbezoek aan de Gigafactory in kwestie, waaraan op dit moment nog wordt gewerkt.
Daarmee zijn we lekker aan het jojoën, want eerder leek het er nog op dat de eerste Tesla’s pas op z’n vroegst aan het eind van dit jaar van de Duitse band gaan lopen, nadat daarvoor al eens  ‘dit najaar’

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy