Mini Strip is kale, ‘duurzame’ hatchback

BMW heeft in samenwerking met de op een van de bijgevoegde foto’s ietwat weeïg de camera in turende modeontwerper Paul Smith een opvallende Mini Driedeurs gepresenteerd. De designstudie heet Mini Strip en is geen met extra weelde en glimmers overladen model, maar juist een leeggetrokken versie.

De Mini Strip heeft alleen de zaken aan boord die Smith noodzakelijk vond. Daarbij is er volgens Mini veel aandacht besteed aan duurzaamheid en dat klinkt anno 2021 natuurlijk wel zo hip.
De Mini Strip is een elektrische Mini Electric die is ontdaan van overbodige extraatjes. Hopelijk heeft Mini voor een goede anti-roestbehandeling gezorgd, de Strip is namelijk bespoten met slechts één dunne laag transparante verf. Op delen van het plaatwerk zijn de slijpsporen die de Mini tijdens het productieproces heeft opgelopen zelfs nog zichtbaar. ‘De perfecte imperfectie’, aldus de ook nog eens poëtische Smith.
Mini
De zwarte lijsten rond de grille zijn gemaakt van gerecyclede kunststoffen en zijn …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy