Lincoln belicht gefacelifte Navigator

Lincoln heeft een facelift voor de Navigator op de planning staan. De opgefriste fullsize-SUV wordt op 18 augustus officieel onthuld, maar Lincoln laat nu alvast het front zien in een teaserfilmpje.

De beelden van Lincoln bevestigen vooral wat eerder al te zien was op spionagefoto’s van de gefacelifte Navigator. De koplampen van de SUV zijn opnieuw ingedeeld, waarbij een L-vormige ledstrip fungeert als dagrijverlichting die de twee lichtunits in iedere koplamp flankeert. Ook haalde men een hoekje uit de koplampen van de Navigator, waardoor ze iets smaller ogen. De grille lijkt iets minder groot te zijn dan het exemplaar op de vorige Navigator, maar de randen van de grille lopen aan weerszijden verder door richting de voorbumper. Het patroon in de grille is hetzelfde als dat van het uitgaande …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy