‘Korte’ Jeep Grand Cherokee beter in beeld

De Jeep Grand Cherokee L kennen we al, maar de versie zonder ‘L’ werd tot nu toe slechts op één afbeelding getoond. Dankzij onze spionagefotograaf kennen we de auto nu ook van de andere kant.

De Jeep Grand Cherokee komt in twee varianten. De langere ‘L’ is de versie die bij de introductie werd getoond. Die auto is een slagje kleiner dan de (Grand) Wagoneer, maar voor Europese begrippen alsnog behoorlijk gigantisch. Hij biedt ook in de VS drie zitrijen.
Die ‘L’ in de naam zou echter knap zinloos zijn als er niet ook een versie zonder die toevoeging kwam. Jeep toonde de ‘gewone’ Grand Cherokee al eens als plug-inhybride 4Xe, maar toonde daarbij slechts een afbeelding van de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy