Honda NSX als extra heftige Type S

Het is bijna over en uit voor de huidige generatie Honda en Acura NSX en dat dus kan het grote uitzwaaiproces beginnen. Honda en Acura doen dat in stijl en lanceren de NSX Type S.

De Honda/Acura NSX gaat z’n laatste modeljaar in als Type S. De NSX Type S geldt als uitzwaai-editie van de inmiddels zes jaar geleden op de markt gebrachte tweede generatie NSX. De NSX Type S is meer dan slechts een optisch aangeklede variant, het is namelijk de snelste en volgens zijn schepper zelfs scherpste NSX ooit.
De reguliere Honda NSX heeft een 3,5-liter grote 507 pk sterke biturbo V6 die wordt bijgestaan door een uit onder meer drie elektromotoren bestaand hybridesysteem. De aandrijflijn van de NSX Type S heeft dezelfde opzet, al levert de geblazen zescilinder in deze wereldwijd tot 350 stuks …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy