Ford GT ’64 Heritage Edition is eerbetoon aan oorsprong

De Ford GT kent een behoorlijk rijke familiegeschiedenis. Als eerbetoon aan het originele prototype van de GT40 uit 1964 brengt Ford de huidige GT uit als ’64 Heritage Edition, die in dezelfde kleurstelling is gespoten als zijn grootvader.

Die kleurstelling is behoorlijk kenmerkend en blijft dus in grote lijnen trouw aan die van het prototype. Voor de basiskleur koos Ford ‘Wimbledon White’, dat iets warmer lijkt te zijn dan de witte lak van het origineel. Verder vormt de voorkant in de kleur ‘Antimatter Blue’, een diep donkerblauwe kleur die eerder naar zwart neigt, een kenmerkend element van de ’64 Heritage Edition. Over het dak richting de achterzijde loopt een racestreep in diezelfde kleur. Om het af te maken spoot Ford de wielen eveneens in ‘Antimatter Blue’ en zijn zaken als de splitter en de diffuser afgewerkt in naakt carbon. In het interieur is dat materiaal ook in grote mate terug te vinden. Voor de stoelen en een …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy