Bentley Flying Spur Mulliner: het nieuwe toppunt

De Flying Spur wordt tegenwoordig door Bentley naar voren geschoven als de ultieme sedan. Tijdens de Monterey Car Week krijgt hij een zetje naar de top van Mulliner: dit is de Bentley Flying Spur Mulliner.

Bentley bouwt het oude topmodel Mulsanne niet meer. Dat betekent dat de Flying Spur nu volgens het merk de rol van ‘beste sedan ter wereld’ vervult. Daarover valt te twisten, maar feit is dat de Flying Spur een zetje naar de top krijgt van Bentley. Dat doet het merk door een Mulliner-versie te presenteren.
Mulliner is Bentleys personalisatie-afdeling en levert binnen het Mulliner Collections-aanbod ultraluxe en extra fraai afgewerkte modellen. De kleuren en leersoorten die je hier ziet zijn uiteraard slechts een voorbeeld van wat er mogelijk is, maar toch heeft dit rijdende canvas van Mulliner een hele reeks unieke herkenningspunten. Zo is er de grille, van een ‘Double Diamond’-type dat we …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *