Aston Martin Valkyrie Spider: orkaankracht door je kruin

Astson Martin heeft het dak van de Valkyrie geknipt. De Engelse extremist krijgt er een verwijderbaar dakpaneel voor in de plaats. Aan de aandrijflijn verandert helemaal niets en dat betekent dat ook de Valkyrie Spider je rugwervels bestookt met 1.055 pk aan hybride oerkracht.

De Valkyrie is de absolute top van wat Aston Martin je op sportief vlak te bieden heeft. De dichte versie bestaat al even, maar het Valkyrie-gamma wordt nu uitgebreid met de Valkyrie Spider.
De koets van de open Valkyrie is vrijwel identiek aan die van z’n dichte equivalent, al zijn er natuurlijk wel verschillen. Niet in de eerste plaats omdat de samen met Red Bull Racing ontworpen exoot geen vast, maar een verwijderbare dakpaneel heeft dat net als het gros van de Valkyrie uit koolstofvezel is vervaardigd. In het paneel zitten twee kleine omhoog scharnierende raampjes. Bij de dichte Valkyrie bevinden de scharnierpunten van de portieren zich in het dak. De open Aston Martin krijgt op logische …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy