Test: Subaru Outback

In de VS scoort de Subaru Outback behoorlijk goed, maar Europa loopt er nauwelijks warm voor. Of de geheel nieuwe Outback daarin verandering kan brengen, moet de tijd leren.

Amerikaanse autokopers namen in 2020 153.294 Subaru’s Outback af, en deze neemt daarmee de twintigste plek overall in op de verkooplijst. Europeanen zullen ook nauwelijks bevatten dat Subaru in de VS ruimschoots groter is dan Volkswagen. Specifiek voor Nederland is dit soort enorme verschillen tussen ‘hier’ en ‘daar’ vooral toe te schrijven aan ons belastingklimaat, dat meedogenloos voorkomt dat auto’s van dit formaat een kans maken op een topnotering. Dat zegt niet alles, want ook binnen z’n categorie is de Outback hier een muurbloempje. Subaru houdt echter vol en breng de nieuwste versie van het model gewoon naar Europa, zij het een paar jaar na de introductie aan de overkant van de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy