Nieuwe Lamborghini Countach in beeld

Countach. Die modelnaam laat bij menig Lambo-liefhebber de rillingen over de rug lopen. Ongetwijfeld werd het nieuws dat Lamborghini die legendarische modelnaam terugbrengt bij menig autoliefhebber die in de jaren tachtig en negentig opgroeide warm ontvangen. Kort na die bijzondere aankondiging laat Lamborghini al de eerste teaserplaten van de nieuwe Countach zien.

De Lamborghini Aventador loopt op zijn laatste benen. De heren in dames in Sant’Agata Bolognese staan het in 2011 gepresenteerde V12-Lambo is al uit te zwaaien en dat betekent dat het tijd is voor een opvolger. Eerder deze week kwam Lamborghini met het verrassende bericht dat er een nieuwe Countach in het vat zat. Opvallend, de Countach in de Lamborghini-stamboom namelijk de overgrootvader van de Aventador. Het lijkt erop dat Lamborghini de opvolger van de Aventador vernoemt naar de auto …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy