Nieuwe Honda CR-V van dichtbij

Honda heeft een volledig nieuwe SUV in de ontwikkelingskamers staan, een auto die het in 2016 gepresenteerde huidige model gaat vervangen. Niet eerder zagen we de nieuwe Honda CR-V van zo dichtbij als op deze meest recente set spionagefoto’s.

In maart dit jaar doken de eerste foto’s op van de volledig nieuwe zesde generatie CR-V. Op die van veraf geschoten platen was al iets van het design van de nieuwe CR-V te zien, maar vandaag kunnen we je Honda’s nieuwe SUV van dichterbij laten zien.
De nieuwe Honda CR-V, wiens modelnaam staat voor Comfortable Runabout Vehicle, krijgt een compleet andere vormgeving dan zijn voorgangers. Dat is bij een generatiewissel natuurlijk niet heel verwonderlijk, maar Honda slaat met de nieuwe CR-V duidelijk een andere weg in dan het met de huidige en vorige generatie deed. De nieuwe CR-V lijkt niet alleen langer, maar ook een stuk hoekiger te worden dan de actuele CR-V. Het lijkt erop dat de extra …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy