Mitsubishi Airtrek: nieuwe elektrische SUV

Mitsubishi heeft een splinternieuwe elektrische SUV, de Airtrek. De Airtrek is echter minder Mitsubishi dan je zou denken en is daarbij voor de Europese markt helaas helemaal geen relevant model. Hoe dat zit, leggen we je uit.

Mitsubishi had met de i-MiEV een van de eerste op relatief grote schaal geproduceerde moderne elektrische auto’s in zijn gamma, maar op op elektrisch vlak is het behoorlijk stil uit de hoek van het merk. Natuurlijk heeft het merk enorme aantallen van de plug-in hybride Outlander PHEV weggezet en ook van de Eclipse Cross heeft het merk een stekkerhybride in het aanbod, maar puur elektrische modellen hebben we van het merk verder niet gezien. In april van dit jaar kondigde Mitsubishi de komst aan van een volledig elektrische SUV, een auto die luistert naar de naam Airtrek. Van die Airtrek …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy