Infiniti QX60 nu al uitgerekt

De Chinese automarkt is een plek waar verlengde versies van hier bekende modellen gretig aftrek vinden. Ook de kakelverse Inifniti QX60 ontkomt niet aan een uitreksessie, al hebben de rek- en strekoefeningen niet op een gebruikelijke manier plaatsgevonden.

De lijst met modellen die in China net even langer zijn dan hun Europese versies, is nagenoeg eindeloos. In vrijwel alle gevallen wordt de wielbasis vergroot om de beenruimte op de achterbank met zo’n 5 tot 15 centimeter te vergroten, met als gevolg dat ook de wagenlengte toeneemt om de bageageruimte intact te houden. In de datatabse van het Chinese Ministerie van Industrie en Transport heeft AutoWeek de eerste beelden en gegevens van de uitgerekte Infiniti QX60 opgedoken.
De QX60 die Infiniti in China straks in China gaat verkopen, lijkt als twee druppels water op de auto die Nissan’s luxedivisie …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy