Prettig gestoorde Mercedes-Benz G-klasse 4×4² betrapt

Is een normale G-klasse je niet hoog genoeg en hoekig genoeg? Wacht dan nog even met het bestellen van je nieuwe vierkante trots. Mercedes-Benz brengt namelijk spoedig een nieuwe 4X4²-versie op de markt. Die nieuwe G-klasse 4X4² is vandaag weer in camouflagetrim opgedoken.

Mercedes-Benz schoot zo’n zes jaar geleden vol in de roos van de schietschijf van het knotsgekke hoekje van autoland. In 2015 liet het merk de prettig gestoorde G 500 4×4² zien, een hoog op de poten staande en met extra bonkige wielkasten uitgeruste G-klasse. Niet veel later werd bekend dat die ultieme offroad-pretmachine daadwerkelijk in productie zou gaan. Ook van de nieuwe G-klasse komt een lekker maffe 4×4²-versie en het is die auto die nu in camouflagetrim in beeld is verschenen.
Mercedes-Benz …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *