Klimaatactivisten dreigen IAA München te verstoren

Over een maandje is de IAA in München in volle gang. Hoewel de organisatie voor een breder perspectief op mobiliteit wil zorgen dan gewoonlijk bij een autobeurs, kan dat klimaatactivisten er niet van weerhouden om hun ongenoegen te uiten.

Het lijkt erop dat er meer dan alleen geïnteresseerde bezoekers op de IAA zullen afkomen. Dat bericht Autonews nadat een groep klimaatactivisten genaamd ‘Sand in the Gears’ verklaarde de IAA te gaan verstoren. Volgens de activisten is de IAA een perfect ‘doelwit’, aangezien er autofabrikanten vertegenwoordigd zijn. Het gaat de heren en dames niet snel genoeg in de strijd tegen klimaatverandering en de auto-industrie heeft er volgens hen een belangrijk aandeel in. Dat er een ongeëvenaarde focus op elektrische auto’s zal liggen bij de IAA van dit jaar, is geen boodschap voor ze: “Elektrische auto’s zijn noch vanuit sociaal noch vanuit ecologisch oogpunt een oplossing.”
De IAA gaat …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy