Elektrische BMW iX3 vernieuwd

BMW voert een facelift door op de volledig elektrische iX3. De elektrische SUV wordt vanbinnen én vanbuiten aangescherpt. BMW spreekt zelf van een ‘geheel nieuwe’ iX3, maar van een generatiewissel is absoluut geen sprake. De vernieuwde BMW iX3 is per direct te bestellen.

Medio vorig jaar kwam BMW met de iX3 op de proppen, een volledig elektrische versie van de X3. Hoewel de iX3 dus pas een ruim jaar oud is, heeft de X3 zelf al meer jaren ervaring. Het huidige model werd in 2017 gepresenteerd en dus voerde BMW eerder dit jaar een facelift op z’n Q5- en GLC-concurrent door. De iX3 kan natuurlijk niet achterblijven en dus legt BMW ook die elektrische SUV nu op de snijtafel.
Voor wie de gefacelifte X3 nog op zijn netvlies heeft staan, is het uiterlijk van de aangescherpte iX3 geen verrassing. Dat betekent niet dat de LCI (Life Cycle Impulse) weinig toevoegt. Naar BMW-maatstaven is die facelift namelijk vrij vergaand. De iX3 krijgt net als de X3 een vrijwel …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *