Vanderhall nu ook in Nederland!

De Nederlandse automarkt is deze zomer een nieuw merk rijker. Het Amerikaanse Vanderhall is straks namelijk ook in ons land leverbaar. Vanderhall heeft vooralsnog alleen eigenwijze driewilige autocycles in het aanbod, maar komt spoedig met een elektrische offroader!

Vanderhall is een Amerikaanse fabrikant van voornamelijk driewielers, voertuigen die het midden houden tussen een auto en een motorfiets. Zo heet Vanderhall eigenwijze pretmachines als de Laguna, Carmen en Venice in z’n line-up. Van die laatste bestaat ook een elektrische versie. Vanderhall is vanaf deze zomer ook in Nederland actief. De fabrikant opent een eerste verkooppunt in Laren.
Je kunt bij Vanderhall Nederland aankloppen voor driewielers, eigenwijze vrijetijdsmachines met 194 pk sterke 1,5-liter grote geblazen viercilinder benzinemotoren van General Motors. De vanafprijs van een benzine gestookte Vanderhall ligt op zo’n 45 mille. Ook de volledig elektrische Edison staat op het menu, …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *