Mercedes-Benz A-klasse gefacelift buiten de deur

Mercedes-Benz staat op het punt de A-klasse een facelift te geven. Eerder konden we je al een ingepakt testexemplaar van de gefacelifte topversie van de A-klasse laten zien. Vandaag is een bescheidener uitgedoste versie van de vernieuwde Mercedes-Benz A-klasse in beeld verschenen.

De Mercedes-Benz A-klasse is bijna vier jaar oud en dus acht men in Stuttgart de tijd rijp voor een facelift. In juni dit jaar konden we je al de eerste spionagefoto’s van de vernieuwde A-klasse laten zien, al betrof het toen de heftige gemotoriseerde en met uitbundig spoilerwerk uitgedoste Mercedes-AMG 45-variant.
Mercedes’ kleinste model lijkt niet bijzonder grondig te worden vernieuwd. Het lijkt erop dat Mercedes-Benz de A-klasse een vernieuwde grille geeft met een ander gaaswerk. De koplampen …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy