Lamborghini Countach komt terug

Verrassend nieuws uit de koker van Lamborghini. Als donderslag bij heldere hemel kondigt het merk de terugkeer aan van de Countach. Meer informatie is er niet, maar het feit dat Lamborghini de iconische modelnaam terugbrengt doet de Lambo-fans waarschijnlijk al een sprongetje van geluk maken.

Lamborghini plaatst op zijn sociale kanalen een teaservideo waarin het geheel onverwachts aankondigt dat het modelnaam Countach weer gaat gebruiken. De Countach is de voorloper van de Diablo en daarmee dus ook de verre voorvader van de Murciélago en diens opvolger Aventador. De Aventador loopt nu op zijn laatste benen. Het model werd in 2011 tijdens de Autosalon van Genève voorgesteld en onlangs trok Lamborghini het doek van de ultieme incarnatie en uitzwaaiversie van het model: de Aventador Ultimae. Lamborghini grist nu voor de opvolger van de Aventador de modelnaam Countach …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *