Kia komt met heel ruige Soul

De Kia Soul is van nature al een lekker eigenwijze verschijning, maar de Soul die Kia vandaag op het podium tilt, is nog veel gekker. We maken kennis met de Kia Soul Boardmasters Edition. Helaas blijft het bij een eenmalige exercitie, de knotsgekke Koreaan is namelijk een one-off.

Wie snel leest, verwart de naam ‘Boardmaster’ wellicht voor het door het Amerikaanse Buick in het verleden gebruikte ‘Roadmaster’. Helaas, Kia heeft van de Soul EV geen 5,5 meter lange asfaltboot gemaakt, al is de Boardmaster Edition toch een geinig creatie.
De Kia Soul EV Boardmaster Edition is een door de Engelse afdeling van Kia in elkaar gedraaide one-off die gebaseerd is op een Soul EV die gered is van de shredder. De van een nare ondergang geredde elektrische Kia staat op 16-inch stalen wielen waar speciale ‘zandbanden’ in de maat 265/75/R16 omheen zijn gevouwen. Om ruimte te maken voor die jetsers van een sloffen, heeft Kia de Boardmaster Edition een speciale set veren gegeven die de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy