Faillissement Spyker: curator bereidt verkoop merkrechten voor

De zaak rondom het faillissement van Spyker blijft voortduren, maar het net lijkt zich dan nu toch echt te sluiten rondom de op sterven na dode ondernemingen van Victor Muller. In een laatste update van het faillissementsverslag laat de curator weten dat de verkoop van de merkrechten van Spyker wordt opgestart.

Een laatste redmiddel, zo kan de verkoop van de merkrechten van Spyker ook wel omschreven worden. Het faillissement van de Nederlandse sportwagenbouwer is een complexe zaak waarbij meerdere vennootschappen betrokken zijn. Spyker N.V. en Spyker Services spelen daarin de hoofdrol. Die twee entiteiten worden nu in één faillissement afgehandeld. Eind vorig jaar zou er al sprake zijn van een verkoop van de merkrechten van Spyker, die bij de boedel van Spyker Services behoren. Victor Muller, de topman van Spyker, heeft die verkoop nog kunnen rekken door in de tussentijd € 125.000 op …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy