Dit lees je in AutoWeek 32

AutoWeek 32 ligt vanaf morgen in de winkels of valt deze week op je deurmat. Wat lees je deze week in ons bomvolle magazine?

Er ontstaat een bijzondere strijd binnen de Volkswagen Group. De Audi E-tron GT en de Porsche Taycan delen veel techniek en op papier ontlopen ze elkaar nauwelijks. In de praktijk blijken ze echter wel degelijk ieder over een eigen karakter te beschikken. Waarin zit het onderscheid? Cornelis Kit praat je bij.
Meer elektrische nieuwigheid komt er uit de hoek van Volkswagen en wel in de vorm van de ID5. De productieversie moet weliswaar nog worden onthuld, maar AutoWeek mocht al op pad met een voorserie-exemplaar. Direct de sportieve GTX-versie ook nog.
Volkswagen ID5
In de hoek van de door veel merken zelf als ‘coupé-SUV’s’ aangeduide auto’s treffen we nu ook een inzending van Renault: de …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy