Audi Skysphere Concept: meerdere identiteiten

Studiemodellen zijn er in talloze soorten en maten. De Skysphere Concept waar Audi nu digitaal het doek van heeft getrokken, is in meerde opzichten een bijzondere. Niet in de eerste plaats omdat de meervoudige toekomstvisie meer dan slecht één set buitenmaten heeft.

Waar sommige studiemodellen overduidelijk een concrete vooruitblik zijn op een nieuwe auto die enkele jaren later op de markt verschijnt, zijn andere concept-cars weer extravagante designstudies die in meer of mindere mate flarden van nieuwe designelementen laten zien. Audi heeft een drietal studiemodellen in het vat zitten die niet direct een voorbode zijn van nieuwe productiemodellen, maar die meer laten zien dan slechts een stel nieuwe lijnen. De Audi Skyphere Concept is de eerste van die drie nieuwe showauto’s en geldt als een van Audi’s extravagante visies op ‘beleving’.
In het geval van de Skysphere Concept gaat het niet puur en alleen om de beleving van het rijden zelf, zo zegt Audi.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy