De populaire Ford Mustang Mach-E – Wel en wee

‘Een elektrische Mustang en ook nog eens een SUV, dat wordt helemaal niets’ – hoorden we geregeld toen Ford het doek trok van de Mustang Mach-E. In juli wandelde Ford’s elektrische Mustang Mach-E doodleuk de Nederlandse verkoop top 5 binnen. We vroegen de Nederlandse importeur hoe het de elektrische SUV tot op heden vergaat.

Het is eind 2019 als Ford met de Mustang Mach-E een wapen presenteert waarmee het met scherp wil schieten op de dan nog op de Nederlandse markt te brengen Volkswagen ID4 en de nog altijd in de week liggende Tesla Model Y. De Mustang Mach-E zorgde voor wat controverse, voornamelijk vanwege z’n naam. Modelnaam Mustang is sinds de jaren zestig namelijk onlosmakelijk verbonden met Ford’s visie op de American Dream, een – in ieder geval in de Verenigde Staten – relatief betaalbare sportieveling. De Mustang Mach-E is op papier een compleet andere auto die een modernere visie volgt. De Mustang Mach-E …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy