Concours d’Elegance wederom afgelast

Helaas is er opnieuw slecht nieuws omtrent het Nederlandse Concours d’Elegance bij Paleis Soestdijk. Het populaire klassiekerevenement, dat vorig jaar ook al werd afgelast, kan ook dit jaar niet doorgaan.

Nederlandse autoliefhebbers kunnen normaal gesproken jaarlijks hun hart ophalen bij het Concours d’Elegance dat voorheen bij Paleis Het Loo plaatsvond en vorig jaar voor het eerst bij Paleis Soestdijk opgezet zou worden. In 2020 ging het echter niet door vanwege het coronavirus en ook dit jaar kan het helaas niet plaatsvinden. Dat maakt de organisatie bekend. Opnieuw gooit corona roet in het eten. Men had gehoopt er op 27, 28 en 29 augustus een prachtig weekend van te maken, de door de overheid opgelegde coronamaatregelen steken daar nu wederom een stokje voor.
Mensen die kaartjes hadden …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy