Alfa Romeo Tonale voor het eerst te zien

De laatste keer dat Alfa Romeo een nieuw model op de markt bracht, was in 2016. In dat jaar lanceerde Alfa Romeo namelijk de Stelvio, een SUV die volgend jaar gezelschap krijgt van een nieuwe compactere cross-over van het merk. Die nieuwe kleine hoogpotige luistert waarschijnlijk naar de naam Tonale. Vandaag is die Tonale voor het eerst voorbij de lens van onze spionagefotograaf gereden.

Tijdens de Autosalon van Genève liet Alfa Romeo concrete voorbode zien van een volledig nieuwe SUV. Een half jaar nadat die Tonale geheten concept-car z’n publieksdebuut beleefde, dook een wel heel productierijp ogende versie van de showauto op. Lang bleef het steel rond de Tonale, al gaf Alfa Romeo kort geleden aan dat er in 2022 toch echt een nieuwe SUV op de markt komt. Die nieuwe hoogpotige, een kleine broer van de Stelvio, is voor het eerst in testkostuum betrapt.
Alfa Romeo Tonale Concept (2019)
Waar …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy