365 pk voor Ford Focus ST

Van de huidige generatie Focus heeft Ford nooit een RS-versie gemaakt. Wie daar tot op de dag van vandaag van baalt, kan bij de Ford-adepten van het Engelse Mountune aankloppen voor een Focus ST die puur wat vermogen betreft de RS-versie van de vorige Ford Focus om de oren slaat.

Met z’n 280 pk en 420 Nm sterke 2.3 viercilinder is de Ford Focus ST een meer dan potente compacte middenklasser. De concurrent van auto’s als de Volkswagen Golf GTI heeft in tegenstelling tot de ST-versie van de vorige generatie Focus geen nog heftigere RS-versie boven zich. De Engelse tuner Mountune had al een krachtkuur voor de Focus ST klaarliggen die het vermogen van die sportieve variant opkrikte tot 330 pk en nu …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy