Polestar 3 – Blik to the Future

Na de ranke coupé Polestar 1 kwam de wat forsere 2, maar de Zweden doen er bij de 3 nog een schepje bovenop. Dat wordt een heuse SUV, geheel volgens het modebeeld. De Polestar 3 staat logischerwijs op een nieuwe basis en neemt duidelijk wat afstand van het verleden van het nog jonge merk.

Onlangs presenteerde Volvo zijn elektrische toekomstplannen. Met een nieuw platform, dito software, gewijzigde designtaal én betere accutechniek wil het zijn volledig elektrische aanbod uitbreiden. Waarom we over Volvo beginnen? Terwijl al dat nieuws werd gepresenteerd, kwam er een eerste teaserfoto van de Polestar 3 voorbij. Die heeft stiekem alles te maken met die plannen van Volvo.

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy