MG EHS – Back to Basics

De MG EHS is het tweede model dat het voormalig Britse en nu Chinese merk in Nederland op de prijslijst heeft staan. In tegenstelling tot de volledig elektrische ZS is de EHS een plug-in hybride. Qua uitrusting en personalisatie valt er bij MG niet heel veel te kiezen, maar daar krijg je wel een behoorlijk riante standaarduitrusting voor terug.

MG EHS Comfort
€35.985
MG’s terugkeer in Nederland is bepaald niet zonder succes geweest. Vanaf eind 2019 verkocht het merk in ons land 3.908 auto’s, waarvan de ZS met 3.731 exemplaren het leeuwendeel voor zijn rekening neemt. De EV profiteert namelijk van een aantrekkelijk fiscaal klimaat en is aantrekkelijk geprijsd. Die aantrekkelijke prijsstelling zet MG door naar de EHS, een plug-in hybride SUV die qua formaat vergelijkbaar is met auto’s als de Volkswagen Tiguan en Ford Kuga. Op de prijslijst van de EHS staat één aandrijflijn: een 1,5-liter viercilinder turbo met 162 pk en 250 Nm die samenwerkt met een 122 pk en 230 Nm sterke elektromotor. Samen zijn ze goed voor een systeemvermogen …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Generated by Feedzy