Toyota Yaris als hybride bestelwagen

Toyota’s Yaris sprint zeker als Hybrid behoorlijk zuinig met z’n levenssap om. Ideaal voor de particulier, maar ook voor de koerier, zo moet Toyota gedacht hebben. Het merk komt namelijk met een kleine bestelversie van de hybride Yaris.

De Spaanse tak van Toyota voegt deze Yaris Ecovan aan het leveringsgamma toe. De Yaris Ecovan is een bestelversie van de Yaris Hybrid die vanbuiten niet van z’n reguliere personenversiebroertjes valt te onderscheiden. Vanbinnen zijn de verschillen echter een stuk groter.
Tot aan de B-stijl is de Yaris Ecovan ook vanbinnen gewoon een Yaris Hybrid. Wie door de achterste zijruitjes naar binnen gluurt, ziet dat de Yaris Ecovan het zonder achterbank moet stellen. De laadruimte die daardoor is ontstaan, is 0,9 kubieke meter groot. De afstand tussen de scheidingswand en de achterklep bedraagt 1,24 meter. De bagageruimte is 87 centimeter breed en net geen 70 centimeter hoog. Je kunt er tot 430 kilo …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *