Nieuwe Ford Ranger Raptor met stuur aan ‘de goede kant’

Ford werkt aan een compleet nieuwe Ranger, een pick-up waar naast conventionele versies ook weer een intense Raptor-variant van komt. Die Ranger Raptor is weer opgedoken voor de lens van onze spionagefotograaf. Voor het eerst met het stuur aan ‘de goede kant’.

‘Raptor’ is in Ford-land inmiddels een begrip. De naar het immer sikkeneurige reptiel – dat met name bekendheid verwierf in de Jurassic Park-films – vernoemde sportieve versies van pick-ups F-150 en Ranger wordt inmiddels al jaren gevoerd. In de eerste helft van volgend jaar brengt Ford een nieuwe Ranger op de markt en ook daar komt weer een Raptor-variant van. De nieuwe Ranger Raptor is al eerder in camouflagetrim gesnapt, maar niet eerder dook een linksgestuurd exemplaar op.
De huidige Ford Ranger …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *