Mercedes-Benz Vision EQXX klaar voor onthulling

Mercedes-Benz geeft later vandaag een update over zijn elektrificatiestrategie. Daar lijkt ook de onthulling van een splinternieuw studiemodel bij te horen: de Vision EQXX.

Mercedes-Benz liet vorig jaar al een schimmige afbeelding zien van een nieuwe elektrische concept-car die luistert naar de naam Vision EQXX. Nu geeft het merk een nieuwe plaat van dat elektrische studiemodel vrij, al lijkt het erop dat we niet lang op de daadwerkelijke onthulling van de toekomstvisie hoeven te wachten. Later vandaag geeft Mercedes-Benz namelijk een update over zijn elektrificatiestrategie en het heeft er alle schijn van dat de Vision EQXX gelijktijdig wordt gepresenteerd.
Volgens Mercedes-Benz staat de Vision EQXX symbool voor diens “[…] de ambitie de meest efficiënte auto ooit” te …

Lees verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *